Dimsum goreng-stim berserta sup
Dimsum Kulit wantan - Siew mai - Dumpling 1 paket kulit wantan Bahan untuk kulit- 1 cawan tepung gandum ½ cawan tepung jagung ½ cawan air panas 1 ½ camb minyak masak Cara memasak- 1. Campurkan semua bahan dan uli sehingga tidak melekat ditangan. Buat doh bulat kecil dan canai nipis sebelum diletakkan inti ditengahnya bahan untuk inti; secawan udang (yang telah di buang kulit) atau daging/ayam cincang) sekeping tauhu di cincang halus (jika suka) sedikit daun bawang di cincang halus sebiji telur 1 sudu besar tepung jagung seulas bawang putih di cincang halus ground black pepper, lada sulah dan garam secukupnya 1/2 biji lada benggala 1 biji bawang besar (dicincang halus) 2 biji cili hijau (dicincang halus) sebiji lobak merah (dicincang halus) Cara-cara Udang di cincang halus-halus., kemudian masukkan di dalam man